Havnen

Havnen - Ann Cleeves | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Cleeves
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Havnen.pdf
ISBN
4759165758434

BESKRIVELSE

Et lukket samfunn. En morder iblant dem. Snoen laver ned over Newcastle. Idet toget far en stopp pa grunn av varet, oppdager man en passasjer som ikke har forlatt vognen. En eldre, elegant kvinne, Margaret Krukowski, har blitt drept pa det overfylte toget. Morderen later til a ha vart usynlig, og drapet synes umotivert. Vera Stanhope, den kaotiske og karismatiske etterforskeren ved Northumberland-politiet, er glad hun har en unnskyldning for a slippe julefeiringen. Sammen med kollegaen Joe Ashworth drar hun til smabyen Mardle, der Margaret bodde, for a etterforske. Og sa blir nok en kvinne drept. Men hvorfor er landsbyens innbyggere sa motvillig til a snakke? «Et perfekt sammensatt drapsmysterium. Ikke ga glipp av denne boken!» Lancashire Evening Post «Vera er absolutt ikke glamoros, og hun strever med a oppfore seg sakalt dannet men du verden, sa dyktig hun er!» Lancashire Evening Post «Cleeves er en mesterlig forteller med et skarpt oye for detaljer. Hun har en stor evne til a komponere et plot og til a skape enestaende troverdige karakter. Dialogene virker hoyst autentiske.» Burnley Express «Slutten kom totalt uventet pa meg. Havnen er for ovrig en bok du egentlig ikke onsker a lese ferdig siden den er sa fantastisk oppslukende og underholdende.» Crime Fiction Lover «Ingen skriver sa godt om urovekkende understrommer som Ann Cleeves.» Val McDermid Ann Cleeves (f. 1954) er en etablert, svart popular og prisbelont engelsk krimforfatter. Hun skriver flere serier, og bade Shetlandsserien og bokene om Vera Stanhope er filmatisert. Fem boker i Shetlandsserien er sa langt utgitt pa norsk. Havnen (eng. utgave 2014) er den forste boken i Vera Stanhope-serien som utkommer i norsk oversettelse.

Adgangskort kan bestilles av medlemmer. Bilder fra havna oppdateres en gang i timen (Må være logget inn) Se trafikken i havnen.

Møtelokale for 200 personer. Klikk på aktuell brygge for å få detaljbilde. Klikk på aktuell brygge for å få detaljbilde.

RELATERTE BØKER