Fra det flerkulturelle klasserommet

Fra det flerkulturelle klasserommet - Unni Helland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Helland
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Fra det flerkulturelle klasserommet.pdf
ISBN
3596929794486

BESKRIVELSE

Forfatteren er lærer ved Fjell skole i Drammen, og i boka tar hun oss med inn i sitt eget flerkulturelle klasserom. Her møter vi elever fra Europa, Asia, Afrika og Amerika med svært ulik religion og livssyn. Gjennom boka får vi ta del i den mangfoldige skolehverdagen og vi får oppleve diskusjoner om både muslimsk fundamentalisme, ytringsfrihet, tvangsgifte og kjønnslemlestelse.

Lærere kan bruke vurdering i arbeidet med å tilpasse opplæringen. Elever kan bruke informasjon om egen læring til å få innsikt i hvor de er og hvor de skal i sin læringsprosess.De... gjort det mulig å gjennomføre et profesjonsrettet forskningsprosjekt, med læreres erfaringer som grunnlag for forskning og drøfting.

Intervjuene har blitt analysert med formål om å belyse lærernes oppfatninger og erfaringer knyttet til integrering av minoritetsspråklige. Det flerkulturelle klasserommet - elever med innvandrerbakgrunn i videregående skole. Formålet med doktorgradsprosjektet til Charlotte H.

RELATERTE BØKER