Er hun din?

Er hun din? - Nils-Øivind Haagensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils-Øivind Haagensen
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
Er hun din?.pdf
ISBN
1189435685012

BESKRIVELSE

Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne. Han har ikke sett henne på flere år. Feiringen er i et sommerhus på en øy i en norsk innsjø. I huset finnes seks år gamle Eira, som får øye på Are og begynner å stille ham spørsmål. - Er du hårsår? - Har du skrevet testamente? - Har du barn? Samtalene med den lille jenta åpner rom i Are som har vært lukket i lang tid: Historien om barnet som aldri ble født. Historien om kjærligheten som ikke fikk fortsette. Rundt Eira og Are utspiller det seg en voksen og fuktig fest som varer i flere dager, til det plutselig skjer en ulykke, og Are må forlate øya i all hast. Han rekker ikke engang å ta på seg skoene. «Er hun din?» er en lysende, varm og vakker roman om et usedvanlig vennskap.

Vennskapet mellom den voksne mannen (Are) og jenta (Eira) oppstår mens han besøker familien hennes, på ei hytte ved sjøen. Er hun din? Innhold Haagensen (f. 1971) er mest kjent som lyriker, og samlinga God morgen og god natt var en av de norske kandidatene til Nordisk råds litteraturpris i 2013.

- Er du hårsår? Vår pris 179,-. Det er sommer, og Are blir invitert i bursdag til en venninne.

RELATERTE BØKER