Emmas krig

Emmas krig - Deborah Scroggins | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Deborah Scroggins
DIMENSJON
11,8 MB
FILNAVN
Emmas krig.pdf
ISBN
3468810103212

BESKRIVELSE

Den unge, slående vakre og eventyrlystne bistandsarbeideren Emma McCune reiste til Sudan fast bestemt på å utgjøre en forskjell under den store hungerkatastrofen som rammet landet i 1988, da 250 000 mennesker døde. I det krigsherjede landet ble hun nærmest en legende. Da hun giftet seg med en av lederne for The Sudan People's Liberation Army vakte det stor oppsikt - også internasjonalt - og fikk katastrofale følger for livet hennes. Deborah Scroggins har førstehånds erfaring som prisbelønnet journalist i Sudan, og hun gir en levende fremstilling av regionens komplekse politikk, og kampen om religion, olje og slaver. Emma blir trukket inn i den grusomme borgerkrigen mellom nord og sør, mellom muslimer og kristne og mellom de hundretalls etniske gruppene og klanene som slåss om makten i dette ekstremt fattige landet. "Emmas krig" forteller om en dramatisk kjærlighetshistorie, og utforsker samtidig de moralske dilemmaene knyttet til humanitær hjelp. Deborah Scroggins har vunnet en rekke priser i journalistikk for sine reportasjer fra Sudan og Midtøsten.

Da hun giftet seg med en av lederne for The Sudan Peopl Den unge, slående vakre og eventyrlystne bistandsarbeideren Emma McCune reiste til Sudan fast bestemt på å utgjøre en forskjell under den store hungerkatastrofen som rammet landet i 1988, da ... Emmas krig en bistandsarbeider og en krigsherre, radikal islamisme og oljepolitikk - en sann historie om kjærlighet, svik og død i Sudan. Deborah Scroggins; Alexander Leborg (Oversetter) Den unge, idealistiske Emma McCune reiste til Sudan for å jobbe som bistandsarbeider under den store hungerkatastrofen som rammet landet i 1988.

Hvalfangsekspedisjon 1939 - 1945 (4570) Omkommet under 1. verdenskrig (1) Omkommet under 2.

RELATERTE BØKER