Det spøker for superbitchene

Det spøker for superbitchene - A. Audhild Solberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A. Audhild Solberg
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Det spøker for superbitchene.pdf
ISBN
7066914276186

BESKRIVELSE

Ny bok fra populære og prisvinnende Audhild Solberg. Fire måneder har gått siden superbitchene dreit seg ut og Anne Bea rykka opp fra bånnligaen. Trettenårsdagen nærmer seg med stormskritt, men først skal hele sjuende klasse på leirskole - på et nedlagt hotell høyt oppe på fjellet. Det blir en tur hun aldri kommer til å glemme. Hvem er det som lager den uhyggelige lyden i kjelleren? Og går det egentlig an å være forelska i to stykker samtidig?

april 1975) er en norsk forfatter.Hun er oppvokst i Sauland i Telemark og bosatt i Oslo.Solberg er cand.philol. i nordistikk fra Universitetet i Oslo og har bakgrunn fra forlagsbransjen.

Det blir en tur hun aldri kommer til å glemme. For hva er det som plager Magnus? Hvem er det som lager den uhyggelige lyden i kjelleren? Hei! Du kan kjøpe bøkene i hvilken som helst bokhandel i Norge.

RELATERTE BØKER