Å klemme fingeren i døra

Å klemme fingeren i døra - Vera Micaelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Micaelsen
DIMENSJON
10,14 MB
FILNAVN
Å klemme fingeren i døra.pdf
ISBN
2494011965208

BESKRIVELSE

Det å være bevisst sitt følelsesregister er noe av det viktigste man kan lære for å bli et trygt og helt menneske. Å kunne gjenkjenne og forstå sine egne og andres følelser og reaksjoner, det å kunne leve med dem, er helt nødvendig for å klare seg her i verden. Å ha et språk til å forklare sine følelser for andre mennesker, gir stor styrke og legger et godt grunnlag for å oppleve mestring. Vera Micaelsen gir her en rekke øvelser og oppgaver for å trene opp de ulike følelsene vi som barn og voksne ofte har. Artige og underfundige tegninger og fotografier ledsager teksten, som er skrevet på en morsom og underholdende "micaelsensk" måte.

Imidlertid kan de oppleve noen ulykker. Hvis et barn for eksempel klemmer fingeren sin i døra, bør du vite hvilke skritt du må ta for å hjelpe dem med å lindre smertene og komme seg. Kjøp Å klemme fingeren i døra fra Bokklubber Det å være bevisst sitt følelsesregister er noe av det viktigste man kan lære for å bli et trygt og helt menneske.

Vera Micaelsen; Vera Micaelsen (Illustratør) Det å være bevisst sitt følelsesregister er noe av det viktigste man kan lære for å bli et trygt og helt menneske. Å kunne gjenkjenne og forstå sine egne og andres følelser og reaksjoner, det å kunne leve med dem, er helt nødvendig for å ... Å klemme fingeren i døra.

RELATERTE BØKER