Å klemme fingeren i døra

Å klemme fingeren i døra - Vera Micaelsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vera Micaelsen
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Å klemme fingeren i døra.pdf
ISBN
2827362796824

BESKRIVELSE

Det å være bevisst sitt følelsesregister er noe av det viktigste man kan lære for å bli et trygt og helt menneske. Å kunne gjenkjenne og forstå sine egne og andres følelser og reaksjoner, det å kunne leve med dem, er helt nødvendig for å klare seg her i verden. Å ha et språk til å forklare sine følelser for andre mennesker, gir stor styrke og legger et godt grunnlag for å oppleve mestring. Vera Micaelsen gir her en rekke øvelser og oppgaver for å trene opp de ulike følelsene vi som barn og voksne ofte har. Artige og underfundige tegninger og fotografier ledsager teksten, som er skrevet på en morsom og underholdende "micaelsensk" måte.

08:23 Klemte fingeren til dørvakt. Ein mann i 20-åra blei vist vekk frå Stavanger sentrum i natt etter å ha klemt den eine fingeren til ei dørvakt i ei dør med vilje. Hjem » GAVETIPS » Småågaver » Dørbeskytter-Unngå Å Klemme Fingre.

Fingersafe passer til de fleste dørtyper inklusive døre med hængsler, foldedøre, UPVC og branddøre, der kan åbne 180 grader. Å klemme fingeren i døra en bok om følelser Vera Micaelsen. Innbundet Bokmål Skip to ...

RELATERTE BØKER