TV-journalistikkens ABC

TV-journalistikkens ABC - Kate Kartveit | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Kartveit
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
TV-journalistikkens ABC.pdf
ISBN
4286298536464

BESKRIVELSE

TV-journalistikkens ABC tar for seg produsjonsprosessen for et TV-innslag eller TV-program sett fra et journalistfaglig perspektiv. Boken behandler den journalistiske prosessen fra ide til ferdig TV-innslag. Hvordan visualisere journalistisk research? Hvordan forberede og visualisere et TV-intervju? Hvordan skrive og fremføre TV-kommentaren? Hvordan formidle gode TV-fortellinger med levende bilder? Boken er ikke bare en håndbok, forfatteren setter temaene inn i metodiske og medieteoretiske perspektiver. Jobben som TV-journalist er i stadig forandring. Ny teknologi på opptaks- og redigeringssiden har gitt TV-journalisten nye spennende verktøy å arbeide med. Boken ser derfor ut over tradisjonell arbeidsdeling i produksjon av TV-fortellinger. Innholdet i boken gjør derfor TV-journalisten i stand til å møte fremtidens TV-produksjonsforhold. Boken henvender seg til journaliststudenter, mediestudenter og praktikere innenfor TV-faget.

Før ho gjekk inn i akademia hadde Kartveit 20 års erfaring frå NRK, og har mellom anna eit SKUP-diplom med ein produksjon for Brennpunkt. Ho har gitt ut læreboka TV-journalistikkens ABC, har bidrege med kapittel til fleire akademiske lærebøker og er peer-reviewer for Visual Communication, Digital Journalism og Journalism Practice. TV-journalistikkens ABC tar for seg produsjonsprosessen for et TV-innslag eller TV-program sett fra et journalistfaglig perspektiv. Boken behandler den journalistiske prosessen fra ide til ferdig TV-innslag. Kartveit ga i 2006 ut boken «TV-journalistikkens ABC », og har også en doktorgrad fra Ålborg Universitet i 2016, da hun disputerte på avhandlingen «Multimediejournalistik og narrative flow».

Hvordan visualisere journalistisk research? Hvordan forberede og visualisere et TV-intervju? Hvordan skrive og fremføre TV-kommentaren? Hvordan formidle gode TV-fortellinger med levende ... Pris: 380,-. heftet, 2008.

RELATERTE BØKER