Til vi møtes igjen

Til vi møtes igjen - Kate Lord Brown | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Lord Brown
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Til vi møtes igjen.pdf
ISBN
9898154877183

BESKRIVELSE

5. januar, 1941: Den vakre rikmannsjenta Evie ønsker seg bort fra det overfladiske overklasselivet og ikke minst den vanskelige stemoren Virginia. Mens bombene faller i London hver eneste natt, bestemmer hun seg for å tjenestegjøre i ATAs flyskvadron. Som sivil pilot skal hun transportere kampfly til baser over det krigsherjede Storbritannia. På flybasen møter hun den engstelige Stella Grainger, som har etterlatt sin lille sønn hos besteforeldrene, og Megan Jones, en idealistisk ung kvinne som aldri før har vært utenfor sin lille walisiske hjemby. Livet til de tre spenningssøkende kvinnene knyttes sammen i heltemot, vennskap og kampen mot sterke fordommer på den mannsdominerte flybasen. Tilværelsen blir svært intens når livet kan være over om noen timer ...

Blir ikke arrangementene noe av, har vi brukt mye penger vi aldri får igjen. Vi trenger at stat kjenner på ansvaret også for vår del av næringslivet. Kjøp 'Til vi møtes igjen, roman' av Kate Lord Brown fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet | 9788283170542 Vi håper på intens konkurranse! Enn så lenge, til vi møtes igjen, fred være med dere og deres husstand. Publisert av mykjaa.

RELATERTE BØKER