Tigerjakt

Tigerjakt - John Vaillant | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Vaillant
DIMENSJON
3,51 MB
FILNAVN
Tigerjakt.pdf
ISBN
3254645650033

BESKRIVELSE

En mann blir funnet død i Sørøst-Russland. Det er nesten ingenting igjen av ham. Han er drept av en tiger. Men tigre dreper ikke mennesker. Så hva er det egentlig som har skjedd? Tigerinspektør Jurij Trusj blir satt på saken. Det mest foruroligende, synes han, er at det utrolig nok virker som om drapet er nøye planlagt, som om tigeren søkte hevn. Kort tid etter slår tigeren til igjen, og dermed starter jakten på villdyret i den særegne og ugjestmilde naturen. Denne dokumentaren er ikke bare spennende som en thriller, den gir et unikt innblikk i samfunnsutviklingen i Russland de siste tyve årene, og demonstrerer hvilke økologiske omveltninger menneskelig inngripen i naturen kan føre til.

We let you focus on what's important. All orders are immediately delivered via e-mail. Tigerjakt var tidligere vanlig, og lovlig handel med utstoppede dyr, skinn og andre produkter ble stanset i 1975 av konvensjonen om internasjonal handel med truede og sårbare arter ().Det eksisterer allikevel fortsatt et stort ulovlig marked for skinn og andre tigerdeler som brukes i østasiatisk tradisjonell medisin. LA JOLLA (Dagbladet.no): VI FØLGER BJØRNSTAD DIREKTE: Henrik ender på delt tiendeplass! Tiger Woods, Josè Maria Olazabal og Nathan Green havner i omspill om seieren.

Siden tigre vanligvis ikke dreper mennesker får tigerinspektøren Jurij Trusj i oppdrag å finne ut hva som har skjedd. Han mener det virk Lyrics to 'Tigerjakten (Mega Bite Mix)' by Mora Träsk.

RELATERTE BØKER