Se hva som skjedde

Se hva som skjedde - Bjørn Eckblad, Gøran Skaalmo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Eckblad, Gøran Skaalmo
DIMENSJON
9,21 MB
FILNAVN
Se hva som skjedde.pdf
ISBN
9185569852038

BESKRIVELSE

«Forfatterne har gjort en svært bra jobb med å brette ut TV-selskapets indre liv gjennom 20 år.» – Frode Bjerkestrand i Bergens TidendeHøsten 2012 har vi latt oss underholde, opplyse og påvirke av TV 2 i 20 år. Samtidig med jubileumsfeiringen utgis en dokumentarbok om kanalens ukjente og dramatiske historie. Her avsløres intrigene bak etableringen og driften av kanalen, en oppsiktsvekkende historie om store penger, rå makt og berømmelsens høye pris. Forfatterne har fått tilgang til arkiver med hittil ukjent materiale, og har intervjuet mer enn hundre sentrale kilder. Vi sier ikke mer. Dere kan selv Se hva som skjedde - i en fascinerende og avslørende reportasjereise bak kameraene og flomlyset."Se hva som skjedde" er en fascinerende reportasjereise bak kameraene og flomlyset. Forfatterne er DN-journalistene Bjørn Eckblad og Gøran Skaalmo (som nylig vant sin tredje SKUP-pris for gravende journalistikk).

en ar bg cs da de el es et fi fr he hi hr hu id it ja ko lt lv nl no pl pt ro ru sk sl sr sv th tr uk vi zh zht Editorial board: [email protected] Contact: [email protected]

Da han var 16 flyttet på internat i et nedslitt slott i Wales. VW Karmann Ghia: Se hva som skjedde med den flotte julegaven . Har stått ved et jorde på Vestlandet siden 1975 - så dukket den opp på Facebook. Mannen som ga ham akkreditering, hadde fått streng beskjed om at Bogen skulle holdes borte derfra.

RELATERTE BØKER