Se hva som skjedde

Se hva som skjedde - Bjørn Eckblad, Gøran Skaalmo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Eckblad, Gøran Skaalmo
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Se hva som skjedde.pdf
ISBN
4183498382449

BESKRIVELSE

«Forfatterne har gjort en svært bra jobb med å brette ut TV-selskapets indre liv gjennom 20 år.» – Frode Bjerkestrand i Bergens TidendeHøsten 2012 har vi latt oss underholde, opplyse og påvirke av TV 2 i 20 år. Samtidig med jubileumsfeiringen utgis en dokumentarbok om kanalens ukjente og dramatiske historie. Her avsløres intrigene bak etableringen og driften av kanalen, en oppsiktsvekkende historie om store penger, rå makt og berømmelsens høye pris. Forfatterne har fått tilgang til arkiver med hittil ukjent materiale, og har intervjuet mer enn hundre sentrale kilder. Vi sier ikke mer. Dere kan selv Se hva som skjedde - i en fascinerende og avslørende reportasjereise bak kameraene og flomlyset."Se hva som skjedde" er en fascinerende reportasjereise bak kameraene og flomlyset. Forfatterne er DN-journalistene Bjørn Eckblad og Gøran Skaalmo (som nylig vant sin tredje SKUP-pris for gravende journalistikk).

(26. april 1960) Det første valget av Stortinget av Central tibetanske Administration, i Tibets historie. Se hva som skjedde.

De søkte hjelp til å finne en løsning. Dette førte ikke bare til at huset ble mer funksjonelt og lettere å leve i, men også at det fikk helt nye farger. Trump: Fryktelig å se hva som skjedde med Floyd 4 dager siden.

RELATERTE BØKER