Redaktøren skal ivareta ytringsfriheten

Redaktøren skal ivareta ytringsfriheten Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,82 MB
FILNAVN
Redaktøren skal ivareta ytringsfriheten.pdf
ISBN
9103527547661

BESKRIVELSE

Regjeringen fremmet i 1998 forslag om å lovfeste den redaksjonelle uavhengigheten. Pressen vedtok nye etiske retningslinjer for tekstreklame og sponsing. Dagsavisen brøt båndene til sine gamle eiere og etablerte seg som frittstående stiftelse. Dette er et knippe saker som har opptatt norsk presse det siste året. I Norsk Redaktørforenings årbok blir disse og flere andre saker presentert, vurdert og kommentert.

debatt - er ofte beskyttet av ytringsfriheten. For ulovlige ytringer fremsatt i redigerte medier, har også redaktøren et ansvar.

Protestfestivalen er en knøttliten aktør i det rommet som omfatter ytringsfrihet, men like fullt en viktig aktør fordi festivalen er så alene i Norden om det den driver med. Det er denne galskapen som er en trussel mot samfunnet. Og derfor ønsker Klimarealistene mer debatt om det.

RELATERTE BØKER