Rødt, hvitt & blått

Rødt, hvitt & blått - Asle Toje | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Toje
DIMENSJON
3,79 MB
FILNAVN
Rødt, hvitt & blått.pdf
ISBN
6537193699842

BESKRIVELSE

Europa er inne i en brytningstid. Kartet stemmer dårlig overens med terrenget. De arvede sjablongene, begrepene som vi har brukt til å forstå vår samtid med dekker bare deler av dagens virkelighet. Resultatet er at mange av de viktigste trendene utspiller seg bortenfor det offentlige ordskiftet: Hvilken effekt hadde det at arbeiderklasse ble trygdeklasse? Hvorfor styrkes islam når kristendommen svekkes? Har det noe å si at Europa ikke gjør plass til de unge i arbeidsmarkedet? Hvorfor er multikulturalismen så farlig? Hvorfor vokser de nye høyrepartiene seg sterke i Europa ? og hvor har det blitt av sosialismen? Dette er spørsmål som Asle Toje tar opp i denne boken.Boken er en reise gjennom Europa og Norge og en finger på pulsen til det europeiske demokrati, hvordan står det til med vår Frihet, Likhet og Brorskap?

innbundet, 2012. Sendes innen 2-4 virkedager.

Det er alltid de som blir først borte av alle kakene vi setter frem, og barna elsker dem! Dette er favorittoppskriften min på Brownie. Det tar ikke mye … Oppskrift på kake i rødt, hvitt og blått.

RELATERTE BØKER