Lysglimt

Lysglimt - Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Sundt Sissener, Anne Vira Figenschou
DIMENSJON
9,49 MB
FILNAVN
Lysglimt.pdf
ISBN
7613598164563

BESKRIVELSE

Christian Skredsvigs pasteller er en blanding av farger på arket, som sammenlagt resulterer i en skildring av et bestemt øyeblikk, et lysglimt. Pastellkrittene kan være bløte eller harde. Men, stiftene brekker lett og avgir mye fargestøv. Resultatet er så sart at pastellfargene ligger på papiret som sommerfuglstøv. Anne Vira Figenschou skriver om et av kunstnerens monumentale hovedverk Menneskens søn, og Kjersti Sundt Sissener skriver om hans mer ukjente side som lyrisk pastellmaler.

september 1971 i Fredrikstad) er en norsk politisk aktivist, leder for partiet Alliansen, og siviløkonom.. Johansen ble kjent i norske massemedier som tilhenger av den republikanske kandidaten Donald Trump under den amerikanske presidentvalgkampen 2016.. Hans Jørgen Lysglimt Johansen raser på nettet mot «negre», jøder og masseinnvandring.

Wiik Båtbyggeri, Veslnes, for Olgar Sæther og Oscar Thu, Valderøy i 1946. Båten var bygget som krysser med galeasrigg og en lengde på 49 fot.

RELATERTE BØKER