Kodenavn Curveball

Kodenavn Curveball - Bob Drogin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bob Drogin
DIMENSJON
11,91 MB
FILNAVN
Kodenavn Curveball.pdf
ISBN
8355980938457

BESKRIVELSE

Grunnlaget for krigen i Irak er basert på løgner, etterretning som ikke holder mål, usikre kilder og en krigshissig Bush-administrasjon som ville knekke Saddam Hussein. De fant en passende kilde i Ahmed Hassan Muhammed - kjent under kodenavnet Curveball. Curveball kom til Tyskland i 1999, søkte politisk asyl og fortalte sin historie til tysk etterretning. Han hevdet å være kjemiingeniør og å ha inngående kjennskap til Saddam Husseins hemmelige program for utvikling av masseødeleggelsesvåpen. Ingen i amerikansk etterretning bet seg fast i Curveballs historie før 11. september 2001. Nå ble historien hans en av hovedgrunnene for invasjonen i Irak. Den viste seg å være oppspinn og konstruert ut fra Curveballs frie fantasi - og sitert av Colin Powell i FNs Sikkerhetsråd.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet.

Curveball kom til Tyskland i 1999, søkte politisk asyl og fortalte sin historie til tysk etterretning. Han hevdet å være kjemiingeniør ... Kjøp Kodenavn Curveball fra Bokklubber Grunnlaget for krigen i Irak er basert på løgner, etterretning som ikke holder mål, usikre kilder og en krigshissig Bush-administrasjon som ville knekke Saddam Hussein.

RELATERTE BØKER