Hjertets veier

Hjertets veier - Anne Marie Meyer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Marie Meyer
DIMENSJON
5,41 MB
FILNAVN
Hjertets veier.pdf
ISBN
8909860774964

BESKRIVELSE

Julie innser at hun elsker Andrew, men våger ikke å fortelle moren om ham. Günther er stadig innom hotellet, og moren er lykkeligere enn på lenge. Men Julie misliker ham mer og mer, samtidig som hun er usikker på om han har sett henne sammen med Andrew.Julie nikket til Günther. De kalde øynene så granskende på henne gjennom en sky av sigarrøyk. Julie hutret. Det var som om han så tvers gjennom henne.

I tillegg kreves det god kontroll over pulsen, det vil si hastigheten på hjerteslagene, som normalt er 60-100 slag per minutt når kroppen er i hvile. Samordningen av disse to mekanismene utføres via hjertets elektriske system. På NHI.no finner du pasientinformasjoner, nyhetsartikler og intervjuer.

På høyre side rekker hjertet hos voksne mennesker til omtrent to cm utenfor brystbenets høyre kant. På venstre side ligger hjertets spiss i det femte mellomrommet mellom ribbena, altså mellom femte og ... Blodomløpet, kretsløpet, er et transportsystem som alle kroppens organer og celler er avhengig av.

RELATERTE BØKER