Hålke

Hålke - Helene Uri | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Uri
DIMENSJON
6,17 MB
FILNAVN
Hålke.pdf
ISBN
8331247321765

BESKRIVELSE

Hva er kjærlighet verdt? Hvem eier sannheten om et ekteskap?Ebba og Karl har delt sorger og gleder, de har oppdratt barn sammen, elsket, sveket og bedratt. Sår har oppstått, blåmerker er blitt leget. Nå er de pensjonister, med aldrende kropper; ute er det vinter, og når verden en dag er glasert i tykk og hard is, når kommunen ikke har råd til å strø, når en brukken lårhals kan bety begynnelsen på slutten, da holder de seg inne.Kaffen tar slutt, matskapene blir tommere. I én dag, to dager, flere dager har de bare hverandre. Innestengtheten, isolasjonen, samlivets dynamikk ... i løpet av noen vinterdager blir fortidens svik, brutalitet og uvisshet igjen levende, og reiser farlige og umulige spørsmål:Hva er kjærlighet verdt?Hvem eier sannheten om et ekteskap?

Roman 2009 De beste blant oss. Roman 2006 Engel av nylon.

I 1919 tok han navnet Haalke for å unngå navneforveksling. Han vokste opp i Trondheim og i Vadsø, men fra han var 12 år gammel bodde han i Trondheim.Hans far, Hartvig Julius Hansen, jobbet på Hurtigruten, moren het Therese ... Bare is og hålke to uker før Therese Johaug og Johannes Høstflot Klæbo skal gå Holmenkollen Skifestival Det er svært lite snø, vann og blank hålke i riksanlegget i Holmenkollen.

RELATERTE BØKER