Før jeg brenner ned

Før jeg brenner ned - Gaute Heivoll | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gaute Heivoll
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Før jeg brenner ned.pdf
ISBN
2636375555162

BESKRIVELSE

Søndag, 4. juni 1978. En pyroman går løs i Finsland, et stykke utenfor Kristiansand. I en hel måned har han herjet, og panikken stiger i den lille bygda. Sammen med det lokale politiet har KRIPOS etablert base i den gamle kommunestyresalen. Pyromanen må tas, men sporene er få. Dagen etter er det hele over, men først etter den verste natten av dem alle. Den samme søndagen blir det ført en gutt til døpefonten i Finsland kirke. Den gutten heter Gaute Heivoll. Og med denne forbindelsen som utgangspunkt rekonstruerer Før jeg brenner ned det som hendte våren 1978, og det som skulle vise seg å være en av norgeshistoriens mest omfattende og dramatiske pyromansaker. Hvem var mannen som tente på? Hvorfor gjorde han det? Og hva med gutten som ble døpt den dagen, og som hele sitt liv har levd med historien om brannene? Hva ble det av ham?Med Før jeg brenner ned vant Gaute Heivoll Brageprisen i 2010.

Gaute Heivoll (f. 1978) har et rikt forfatterskap bak seg.

Romanen er skrevet sånn at den er delt inn i to deler, noe som gjorde det litt tyngre og lese boken å vanskeligere og trekke frem de viktigste som skjedde i boken. Forlagets presentasjon av Før jeg brenner ned. Gaute Heivolls nye roman, Før jeg brenner ned, gis ut høsten 2010.

RELATERTE BØKER