Effektiv læring

Effektiv læring - Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Skjold Wilhelmsen, Terje Manger
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Effektiv læring.pdf
ISBN
2767635170665

BESKRIVELSE

Hvordan mestre overgangen fra videregående opplæring til høgskole- eller universitetsnivå? Hva kan du gjøre for å få en god studiestart og lykkes videre i studiene? Hvordan lære mer og bedre? Denne boka gir deg råd om effektiv læring og om hvordan du kan organisere studiearbeidet ditt for å oppnå gode resultater. Du får blant annet tips om hukommelsesteknikker, tidsplanlegging, effektiv lesing, notatteknikker, skriving som fremmer læring, arbeid i grupper, eksamensforberedelse og hvor du kan søke veiledning. Forfatterne har lang erfaring med undervisning og veiledning, både av begynnerstudenter og viderekomne. De har publisert en rekke bøker og artikler om læring. Lars Skjold Wilhelmsen var tidligere pedagogisk rådgiver ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen, og driver nå sin egen virksomhet. Terje Manger er professor i pedagogisk psykologi ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Fjørtofts forrige bok var Norskdidaktikk (2014). . Effektiv e-læring Animalia har de siste årene satset mer på utvikling og tilrettelegging av digital opplæring for å kunne tilby kurs der det er behov.

april 2018, 10:26 Morten T. Hansen er professor ved Universitetet i California, Berkeley og ved den franske handelshøgskolen INSEAD. Denne boka gir deg råd om effektiv læring og om hvordan du kan organisere studiearbeidet ditt for å oppnå gode resultater.

RELATERTE BØKER