Den syvende bølgen

Den syvende bølgen - Daniel Glattauer | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daniel Glattauer
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Den syvende bølgen.pdf
ISBN
4537637659421

BESKRIVELSE

Millioner av lesere over hele verden har ventet på en fortsettelse av Daniel Glattauers roman Mot nordavinden. Skal Emmi og Leo få hverandre, eller var deres e-postforhold bare en forbigående affære? I Den syvende bølgen kommer svaret. Leo er så vidt kommet tilbake fra sitt utenlandsopphold da en e-post fra Emmi dumper ned i innboksen hans. De gjenopptar så smått dialogen, og snart, etter få sider, møtes de ansikt til ansikt. Men ingenting er enkelt - Leo har fått seg kjæreste i USA, Emmi er fortsatt gift (men like fullt sjalu), og dermed forviser forfatteren de to hovedpersonene tilbake til sine respektive tastaturer. Og det som deretter skjer, skal ikke røpes her. I likhet med Mot nordavinden er Den syvende bølgen en analyse av moralske dilemmaer knyttet til kjærlighet, samliv, forelskelse, svik, forpliktelse og frihet - sentrale temaer i alle menneskers liv.

Se flere bøker fra Daniel Glattauer. Den syvende bølgen (Innbundet) av forfatter Daniel Glattauer. Romaner.

Læring, mestring, motivasjon og trivsel er de mest sentrale begrepene når kurs og turer planlegges og gjennomføres. Kontakt: [email protected] 48 044 088 I Den syvende bølgen kommer svaret.

RELATERTE BØKER