Canada Dry

Canada Dry - Bendik Wold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bendik Wold
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Canada Dry.pdf
ISBN
2443708702296

BESKRIVELSE

Hovedpersonen i Canada Dry står fast både i kunsten og i livet: Han har ikke fullført et verk på fem år, han får ikke barn med kjæresten, han greier ikke engang å ta lappen. En påkjørsel og noen sekunders bevisstløshet endrer alt. I besvimelsen får han et glimt av det som skal bli hans neste prosjekt: et kunstverk som bare kan oppsøkes i drømme. Arbeidet med drømmeverket virvler ham inn i et undergrunnsmiljø han ikke kjente til - hvor drømmer bygges i ferdigmoduler, ulovlige preparater pushes over kjøkkenbordene, og to fraksjoner strides om tolkningen av ungdomsskriftene til en amerikansk søvnforsker. Samtidig skal han kvalifisere seg for internasjonal adopsjon, lære seg å blinke riktig ut av rundkjøringer og håndtere en gryende forelskelse i en småbarnsmor som er mistenkelig lik hans egen kjæreste. Canada Dry er en roman om det drømmeaktige ved virkeligheten og det virkelige i våre villeste, mest intense drømmer.

58 - $11.98 $ 11 . 98 Sign in to like videos, comment, and subscribe.

I besvimelsen får han et glimt av det som skal bli hans neste prosjekt: et kunstverk som bare kan oppsøkes i drømme. For Canada Dry, the '80s was also a time of several ownership changes. In 1986, Canada Dry found a home when it was acquired by Cadbury Schweppes of London.

RELATERTE BØKER