Paris-kontorene

Paris-kontorene - Hans Petter Blad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Blad
DIMENSJON
12,59 MB
FILNAVN
Paris-kontorene.pdf
ISBN
2700221877544

BESKRIVELSE

Med et blikk på verden som ennå ny og uoppdaget skildrer forfatteren Lukas Hørslev sine første reiser til Paris. Der etablerer han det han kaller «sine Paris-kontorer», en praksis hvor han skriver i det offentlige rom, på kafeer, restauranter, nattklubber, i enkelte parker, på kasinoer og metrostasjoner.Romanen vever sammen Lukas Hørslevs Paris-reiser gjennom flere tiår og danner et litterært bilde av byen, dens steder og mennesker. Det handler om Paris slik byen former ham, men også om det turbulente forholdet til barndomsvennen og skuespilleren Sindre Eggen, om spenningen mellom forfatteren som skaper og skuespilleren som fortolker av virkeligheten.«Paris-kontorene» er en studie av det franske og parisiske, en forfatterens guide til Paris og et forsøk på å forstå sin egen plass i historien med de frankofile som optikk.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt. Paris-kontorene er en studie av det franske og parisiske, og et forsøk på å forstå sin egen plass i historien med det frankofile som optikk.

Hans Petter Blad har tidligere skrevet romaner som I skyggen av små menn midt på dagen (2002), Å leve biografisk (2015) og Kart over ømhetens rike (2017), samt diktsamlinger som Museum (2014), Clair-o bscur (2016) og Reisen (2017). I hans siste roman, Paris-kontorene, retter Blad den franske antropologens verdensoptikk mot Frankrike generelt og Paris ... «Paris-kontorene» er en studie av det franske og parisiske, en forfatterens guide til Paris og et forsøk på å forstå sin egen plass i historien med de frankofile som optikk.

RELATERTE BØKER