Oppdag din verdi

Oppdag din verdi - Julián Melgosa | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julián Melgosa
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Oppdag din verdi.pdf
ISBN
6620165085932

BESKRIVELSE

Hva er selvtillit? Hvordan dannes den? Hvilke faktorer påvirker selvfølelsen? Alle som ønsker å oppnå sine mål, må ha tro på seg selv. Dårlig selvtillit er den største hindringen for å komme dit man vil. Denne boken gir råd til bedre selvfølelse: * På alle trinn i livet: tidlig barndom, skoleårene, ungdomstrinnet, tiden som ung voksen, middelaldrende og pensjonist. * I forhold: blant venner, familien, naboer, eller i parforhold. * På arbeidsplassen: både for ansatte og arbeidsgivere. Dr. Melgosa gir ikke bare råd, han gjør bruk av velutviklede teknikker og strategier idet han viser leseren veien til et balansert og godt selvbilde.

Se bildegalleri ... Vi har sendt deg en e-post, hvor du kan bekrefte påmeldingen din.

Vi fokuserer på destinasjoner som ikke får like mye oppmerksomhet, men virkelig er verdt å besøke. Vi skriver om destinasjoner rundt om i hele verden. Kjøpte du deg derimot hytte litt lengre nord, nærmere bestemt i Finnmark i 1998 har også hytten din steget bra i verdi.

RELATERTE BØKER