Mørk fortid

Mørk fortid - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
11,41 MB
FILNAVN
Mørk fortid.pdf
ISBN
6576433167151

BESKRIVELSE

Jonas er skutt. Anker er ikke på Doktorgården, men Elen sørger for at den livsfarlige rømlingen blir holdt i live, og at han blir plassert på sykeværelset. Hun gjør det for Veras skyld, selv om hun vet at doktoren vil komme til å straffe henne.Elen har stadig det samme marerittet om søsteren, Solveig, som forsvant for ti år siden. Men en natt tar drømmen en ny vending."Elen lukket øynene og gispet, for hun så det! Søsterens fall. Kull om kull nedover. Det lyse håret, og den røde kransen av blod som bredte seg. Sakte løftet hun blikket og ble var skyggen. Hun var ikke alene. Hun krøp sammen bak rota mens skyggen vokste seg stor og farlig oppe på klippen. Noen sto der oppe og voktet."

Anker er ikke på Doktorgården, men Elen sørger for at den livsfarlige rømlingen blir holdt i live, og at han blir plassert på sykeværelset. Hun gjør det for Veras skyld, selv om hun vet at doktoren vil komme til å straffe henne. Takker broren for å ha løyet til ham i 20 år.

Support Help Center Safety Center Community Guidelines. Legal Vidsynt om Europas mørke fortid Tyske Jenny Erpenbecks roman «Alle dagers ende» har spenn, vidsyn og poetisk kraft - kvaliteter som er sjeldne i dagens litteratur. Noen ganger kan fortiden vår overvelde oss til det punktet at den hindrer oss fra å leve i fred og harmoni i dag.

RELATERTE BØKER