Kurt kurér

Kurt kurér - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Kurt kurér.pdf
ISBN
3349271510044

BESKRIVELSE

"To land, to folk!" Dette er opprørsleder Hektor Hellføkks slagord i kampen for å dele Norge i to. Rabiate nordlendinger er lei av å betale skatt til opera og kjønnsforskning. De har ødelagt veier og flyplasser. Jernbane- telefon- og internett er sprengt i fillebiter. I denne ugjestmilde atmosfæren må Kurt ta seg nordover med en viktig beskjed. Det står om liv og død og landets videre skjebne.

De har ødelagt veier og flyplasser. Kurt Kurér; Barnebok, beregnet på gruppen 12 + Cappelen Damm 2010; Nå tror jeg at også de som ikke kjenner til "Tsarens kurér" av Jules Verne vil more seg over Kurts strabaser i fiendeland. Kjøp Kurt kurér fra Cappelendamm Opprørere vil dele Norge i to og Kurt må være Gunnars kurér. Han må levere et superviktig brev til Gunnars bror Bodvar som driver kai ved grensen til Russland.

Erlend Loe; Kim Hiorthøy (Illustratør) "To land, to folk!" Dette er opprørsleder Hektor Hellføkks slagord i kampen for å dele Norge i to. Rabiate nordlendinger er lei av å betale skatt til opera og kjønnsforskning.

RELATERTE BØKER