Klasseromsledelse

Klasseromsledelse - Bodil Wennberg, Sofia Norberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bodil Wennberg, Sofia Norberg
DIMENSJON
12,50 MB
FILNAVN
Klasseromsledelse.pdf
ISBN
2221556265928

BESKRIVELSE

Dagens lærere møter mange utfordringer. Flere lærere må sykmelde seg, og elevene blir stresset. Både barn og voksne klager over manglende arbeidsro og et bråkete skolemiljø. Hvordan kan hver enkelt lærer løse disse problemene? I denne boka viser Bodil Wennberg og Sofia Norberg hvordan læreren kan skape arbeidsro og bedre forutsetninger for læring gjennom tydelig ledelse i klasserommet. Hvis læreren arbeider systematisk med EQ (emosjonell intelligens), blir det lettere for ham/henne å håndtere følelser og utfordringer rundt makt og autoritet i klasserommet. Vi tenker ikke alltid på lærere som ledere, men ledelse er en viktig del av lærerrollen. Ved hjelp av teorien om EQ (emosjonell intelligens) beskriver Wennberg og Norberg hvordan du som lærer kan ta tilbake makten i klasserommet. Boka har eget kapittel om forsvarsstrategier, og her får du mange tips om hvordan du kan gjenkjenne både egne og andres reaksjonsmønstre. Til norsk ved Bodil Sunde.

Den første er emosjonell støtte (lærernes evne til å støtte sosial og emosjonell fungering i klasserommet). Den andre handler om klasseromorganisering (lærerens kunnskap om strategier for atferdsledelse, om han eller hun legger til rette for økt engasjement i læringen og reduserer dårlig oppførsel blant elever). klasseromsledelse Psykisk helse i skolen og i klasserommet.

Det som må til for å forbedre elevens matteferdigheter er ikke læreplanreformer, men innføring av effektive undervisningsstrategier. Klasseromsledelse og tåkeprat. 23.06.2011.

RELATERTE BØKER