Jeg brakk snabelen!

Jeg brakk snabelen! - Mo Willems | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mo Willems
DIMENSJON
4,79 MB
FILNAVN
Jeg brakk snabelen!.pdf
ISBN
6364165739112

BESKRIVELSE

Gerhard og Gisse er bestevenner! I hver bok legger de to ut på HVERDAGSLIGE EVENTYR som alltid utvikler seg til å bli hysterisk morsomme. I denne boken forteller Gerhard hva som skjedde da han brakk snabelen. Det er en veeeldig lang og HELT UTROLIG HISTORIE. Du vil aldri kunne gjette hva som skjedde!«Kan dere være så snill å lage alle bøkene om Elefant & Gisse på norsk. Jeg synes de er 100% gøyale!» -- Barneskoleelev «Bøkene er morsomme, tullete, freidige og har varierende tekststørrelse. Dette er et smart og lekent trekk som motiverer til lesning og som gir mestringsfølelse.» -- Bibliotekar «Elefant & Gisse er noe av det aller morsomste jeg har lest for mine barn. Og vi har lest mange bøker!» -- Bokhandler

Jeg synes de er ... Jeg brakk snabelen! Willems, Mo. Innbundet.

Det er ... Kjøp 'Jeg brakk snabelen!' av Mo Willems fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293335597 Kjøp Jeg brakk snabelen! fra Bokklubber Gerhard og Gisse er bestevenner! I hver bok legger de to ut på HVERDAGSLIGE EVENTYR som alltid utvikler seg til å bli hysterisk morsomme.

RELATERTE BØKER