I krigens skygge

I krigens skygge - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
I krigens skygge.pdf
ISBN
5921035443349

BESKRIVELSE

Det er blitt april 1940, og Signes fødsel er nært forestående. Mot sin vilje blir Astri kalt inn som jordmor, men Signes sykdom gjør det til en svært komplisert fødsel. Trond og frøken Leighton er til stede, men det er lite de kan gjøre for å hjelpe. Fra radioen strømmer illevarslende nyheter om tysk invasjon, rasjonering og mobilisering. Norge er i krig!

Krig skaper kaos, og kaos skaper gode forutsetninger for sadister som vil leve ut sine fantasier med minimal risiko for å bli tatt. Handlingen i «Djevelens fjær» ligger nok nærmere virkeligheten enn vi skulle ønske, sier Minette Walters. En sterk og vond historie.

Noen kan være idealistisk motivert, mens andre i hovedsak har økonomiske interesser. Ulike motivasjoner kan være helt uproblematisk hvis aktørene har helt klare roller og oppdrag. Krigens skygge.

RELATERTE BØKER