Hva skjer i universiteter og høgskoler?

Hva skjer i universiteter og høgskoler? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Hva skjer i universiteter og høgskoler?.pdf
ISBN
7304533505307

BESKRIVELSE

En bok med et uvanlig perspektiv: Den ser på hvordan vitenskapelig ansatte og studenter i norsk utdanning tenker og handler.Forfatterne presenterer forskning som tar utgangspunkt i hvordan ansatte i norsk høyere utdanning tenker angående kvalitet, kort sagt hvordan de forholder seg til de forventningene samfunnet retter mot dem. En annen viktig vurdering av kvaliteten kommer fra studentene og ferdige kandidater: Stemmer deres vurderinger og praksiser overens med fagfolkenes? Boka gir en oppdatert oversikt over sentrale utviklingstrekk i norsk høyere utdanning, slik de som har sitt daglige virke ved universiteter og høgskoler i Norge, ser det. Bokas redaktør er Nicoline Frølich, forsker 1 ved NIFU, Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning. Bidragsyterne er også tilknyttet NIFU.

gründer, journalist og politiker. Statistikk for universiteter og høgskoler er en engasjerende lærebok skrevet for studenter som tar innføringskurs i statistikk innen de fleste studieretninger. Boka er også godt egnet for personer som ønsker en god og lettlest tekst for å friske opp eller tilegne seg statistikk-kunnskaper ved hje... Statistikk for universiteter og høgskoler er en engasjerende lærebok skrevet for studenter som tar innføringskurs i statistikk innen de fleste studieretninger.

Dette er siden for deg som leter etter en høgskole eller et universitet i Norge. I dagens arbeidsmarked er høyere utdanning viktigere enn noen gang, og hvis du sliter med å få jobb vil det nesten alltid lønne seg å ta mer utdanning. Norge har i dag 10 universiteter, 6 høyskoler og 5 vitenskapelige høyskoler med statlig eierskap.

RELATERTE BØKER