Fra almisser til verdighet?

Fra almisser til verdighet? - Guri C. Wiggen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guri C. Wiggen
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Fra almisser til verdighet?.pdf
ISBN
3163587523141

BESKRIVELSE

.Hvordan når vi målene om redusert fattigdom i verden? Kan markedet og kredittvesenet være et effektivt virkemiddel? "Fra almisser til verdighet?" tar opp disse spørsmålene og viser hvilket effektivt virkemiddel mikrokreditt - små lån - kan være for å nå FNs mål om halvert fattigdom innen 2015. Tradisjonell bistand er ikke tilstrekkelig for å hjelpe millioner av fattige ut av fattigdom. Det kreves nytenkning. Mikrokreditt er et resultat av nytenkning som bør få langt større oppmerksomhet..

Billettpriser kr 150/100,-. Besøksadresse: Sandgata 15, 7500 Stjørdal Det handler om verdighet og deltakelse.: verdigrunnlag og praksis i rehabilit… ISBN 9788205396432, 2011, Kjersti Vik, Oddrun Anita Linge, m.fl.

Forfatter Guri C. Wiggen har skrevet boka «Fra almisser til verdighet?» Og hun sparer ikke på kritikken mot UD og NORAD. Søkt på: Bøker fra forlaget civita ...

RELATERTE BØKER