Den andre siden av verden

Den andre siden av verden - Patrick O'Brian | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick O'Brian
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Den andre siden av verden.pdf
ISBN
4560206798292

BESKRIVELSE

Tiende bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning.I det store krigsåret 1812 blir kaptein Aubrey beordret å sette kurs mot Sør-Atlanteren med fregatten HMS Surprise for å hindre den amerikanske fregatten USS Norfolk i å angripe den britiske hvalfangstflåten. Aubrey rekrutterer en ny styrmannmed svært gode anbefalinger til turen, og Maturin får ordnet at en skipsprest som er ulykkelig på sin gamle båt blir med dem.Oppdraget er helt etter Jack Aubreys hjerte. De må runde Kapp Horn og stoppe Norfolk før den når frem til hvalfangerne.Men små og store katastrofer må håndteres underveis. Stormer og tyfoner gjør store skader. Et lynnedslag fører til flere dagers landligge i Brasil. Galskap truer. Og kanskje har de infiltratører om bord.

Nawasi skriv på det afghanske språket dari, og omsettinga er gjort i samarbeid med fleire omsettarar. Vår pris 119,-. Dette er den tiende boka om kapteinen Jack Aubrey og skipslegen Stephen Maturin.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Hallvard Lydvo. Hør baksidetekst ... Kjøp Den andre siden av verden fra Bokklubber Tiende bind i Patrick O'Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Kjøp Den andre siden av verden fra Bokklubber Tiende bind i Patrick O? Brians verdensberømte romanserie om den temperamentsfulle kapteinen Jack Aubrey som seiler i Nelsons flåte, og Stephen Maturin, skipslegen som også arbeider for britisk etterretning. Hundrevis av destinasjoner og tusenvis av billige rom.

RELATERTE BØKER