Visste du at-? Hest

Visste du at-? Hest En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Visste du at-? Hest.pdf
ISBN
4967462769000

BESKRIVELSE

Visste du at hesten kan sove ståande?Eller visste du at hesten kan tisse nesten 10 liter i løpet av ein dag? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om hesten. På kvart oppslag er det ei ny spørjesetning. Boka er rikt illustrert, med sjarmerande og artige teikningar av Anna Fiske.Vrinsk! Visste du at ...? Hest er ein del av Samlagets Leseland for barn som lærer å lese. Dette er gode historier med enkel tekst og sjarmerande illustrasjonar, skapte for å stimulere og inspirere ferske lesarar.

Utdrag fra boka. Visste du at hestar hugsar betre enn Visste du at …? Hest, Visste du at …? Katt og Visste du at …? Hund er interessante, kjekke å lesa og flott illustrerte av Anna Fiske.

Ekorn hamstrer stadig nøtter som de gjemmer til dårlige tider. Kjøp 'Visste du at ...? Hest' av Anna Fiske fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252193206 Visste du at hesten kan sove ståande? Eller visste du at hesten kan tisse nesten 10 liter i løpet av ein dag? I denne faktaboka kan ein lese morosame og overraskande fakta om hesten.

RELATERTE BØKER