Vi som er annerledes

Vi som er annerledes - Veselin Markovic | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veselin Markovic
DIMENSJON
4,8 MB
FILNAVN
Vi som er annerledes.pdf
ISBN
1078080373999

BESKRIVELSE

En gåtefull forbrytelse og en tragisk ulykke danner bakteppet for denne romanen, som i sin oppbygning og spenning minner om en kriminalfortelling. Handlingen er lagt til en liten by på et geografisk ubestemt sted og fortelles parallelt av bokens to hovedpersoner: Vanja og Vladimir. Vanja er en ung kvinne født med en sjelden, uhelbredelig genetisk sykdom, som bare rammer en av to millioner og som gjør at huden hennes har et gulaktig preg. Vladimir, som bærer på et forferdelig minne fra barndommen, er et usedvanlig mattetalent som skriver en doktorgrad om sannsynlighetsteori. Han har plassert en annonse i avisen hvor han ber de som har opplevd noe mirakuløst - noe som virker helt usannsynlig, men som likevel har skjedd om ta kontakt med ham. Intensjonen hans er ikke først og fremst av en vitenskapelig karakter, for prosjektet hans er drevet av et svært personlig anliggende: Håpet om å endelig finne svar på hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre dagen på den islagte innsjøen. Vi som er annerledes er en intens og rørende fortelling om de store eksistensielle spørsmålene. Spesielt viktig er spørsmålet om hvordan løsrive seg fra undertrykkende omgivelser, og hvordan akseptere sin egen annerledeshet i en verden hvor man ikke passer inn.

I år er det nærmest folketomt. Det er helt annerledes enn det vi er vant til, ... Vi må ha et helsevesen som er i stand til å takle mengden av syke.

Dette kan enkelt gjøres ved å bruke ulike sokker på føttene, sånn for å vise at ulikheter er en fin ting. Vi tåler vin annerledes med alderen! Kjære Vinvenn, Godt nyttår 2020! Dette er virkelig et godt vinår for oss vinglade mennesker og kan leses på to måter på fransk: 20-20 som skrives vingt vingt, men uttales vin vin; Eller 2000-20 som skrives deux mille vingt, men uttales 2000 vins eller på norsk 2000 viner! Her er tips til aktiviteter som kan forhindre nytt kaos i marka. ...

RELATERTE BØKER