Sosial dumping fra A til Ø

Sosial dumping fra A til Ø - Kjell Skjærvø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Skjærvø
DIMENSJON
12,36 MB
FILNAVN
Sosial dumping fra A til Ø.pdf
ISBN
9450764831769

BESKRIVELSE

Boka tar for seg hvilke redskaper fagforeninger og tillitsvalgte har for å motarbeide sosial dumping. Håndboka er skrevet for fagforeningsfolk og tar for seg rettighetene de utenlandske arbeiderne har, og hva fagforeningene trenger å håndtere når de vil drive fagforeningsarbeid også for de utenlandske arbeiderne.Den nye utgaven er oppdatert og utvida med 30 nye oppslag, blant annet med nytt regelverk om likebehandling fra 2013 og nytt stoff om EU og EØS..Boka er skrevet med bidrag og synspunkter fra EL & IT Forbundet, Fellesforbundet, Norsk Arbeidsmandsforbund, Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, Norsk Transportarbeiderforbund og Handel og Kontor.

Arbeidstakere blir utnyttet og arbeidsmiljø- og sikkerhetsstandarden i norsk arbeidsliv blir satt tilbake. Erfaringen fra tilsyn med sosial dumping viser at hele bransjer preges av mange useriøse virksomheter. Sosial dumping er et stort, vedvarende og økende problem i norsk arbeidsliv.

Samtidig anses den sosiale dumpingen å undergrave det norske lønnssystemet. Omstridt begrep.

RELATERTE BØKER