Sosial dumping fra A til Ø

Sosial dumping fra A til Ø - Kjell Skjærvø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Skjærvø
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Sosial dumping fra A til Ø.pdf
ISBN
7374028423293

BESKRIVELSE

Boka tar for seg hvilke redskaper fagforeninger og tillitsvalgte har for å motarbeide sosial dumping. Håndboka er skrevet for fagforeningsfolk og tar for seg rettighetene de utenlandske arbeiderne har, og hva fagforeningene trenger å håndtere når de vil drive fagforeningsarbeid også for de utenlandske arbeiderne.Den nye utgaven er oppdatert og utvida med 30 nye oppslag, blant annet med nytt regelverk om likebehandling fra 2013 og nytt stoff om EU og EØS..Boka er skrevet med bidrag og synspunkter fra EL & IT Forbundet, Fellesforbundet, Norsk Arbeidsmandsforbund, Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, Norsk Transportarbeiderforbund og Handel og Kontor.

Omstridt begrep. Sosial dumping er et omstridt begrep.

Håndboka er skrevet for fagforeningsfolk og tar for seg rettighetene de utenlandske arbeiderne har, og hva fagforeningene trenger å håndtere når de vil drive fagforeningsarbeid også for de utenlandske arbeiderne. Boka Sosial dumping fra A til Ø med undertittelen Ei håndbok for tillitsvalgte tar for seg hvilke redskaper fagforeninger og tillitsvalgte har for å motarbeide sosial dumping.. Håndboka er skrevet for fagforeningsfolk og tar for seg rettighetene de utenlandske arbeiderne har, og hva fagforeningene trenger å håndtere når de vil drive fagforeningsarbeid også for de utenlandske arbeiderne. Kjøp 'Sosial dumping fra A til Ø, ei håndbok for tillitsvalgte' av Kjell Skjærvø fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER