Norsk skole i europeisk perspektiv

Norsk skole i europeisk perspektiv - Torstein Harbo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torstein Harbo
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Norsk skole i europeisk perspektiv.pdf
ISBN
7941776831177

BESKRIVELSE

I boka diskuteres de siste års norske skolereformer på bakgrunn av den skolepolitiske utvikling i Norge og Europa i siste halvdel av dette århundret. Den tar for seg reformene i grunnskole og videregående skole, samt omleggingen av lærerutdanningen. Har forfatter- og tittelregister.

Etter reformasjonen ble det i 1539 gitt en dansk kirkeordinans som også gjaldt i Norge. Katedralskolene ble omdannet til latinskoler, og det ble påbudt at hver kjøpstad skulle ha en ... Gjennom tiårene i jazzens historie har noen musikere utviklet seg til å spille sentrale roller i utviklingen av den europeiske jazzens identitet.

Nasjonal forskningspolitikk Nasjonale og regionale forskningsfinansierende institusjoner Norske forskningsmiljøer og -internasjonalt orienterte bedrifter Norske forskere Det gjelder å bli sett, hørt og tatt hensyn til… Lærer om overgangen fra barnehage til skole i europeisk samarbeid. Det er stort frafall fra videregående skole.

RELATERTE BØKER