Norsk skole i europeisk perspektiv

Norsk skole i europeisk perspektiv - Torstein Harbo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torstein Harbo
DIMENSJON
4,82 MB
FILNAVN
Norsk skole i europeisk perspektiv.pdf
ISBN
2986133213747

BESKRIVELSE

I boka diskuteres de siste års norske skolereformer på bakgrunn av den skolepolitiske utvikling i Norge og Europa i siste halvdel av dette århundret. Den tar for seg reformene i grunnskole og videregående skole, samt omleggingen av lærerutdanningen. Har forfatter- og tittelregister.

Rødlista er utarbeidet av Artsdatabanken i samarbeid med fageksperter.Ønsker du søkeresultater med egen URL? Bruk denne siden for rødlistesøk På disse sidene vil du finne noe informasjon om de norske språkemnene Institutt for lingvistiske og nordiske studier tilbyr internasjonale studenter. Kjøp 'Kampen om regjeringsmakten, Norsk parlamentarisme i Europeisk perspektiv' av Bjørn Erik Rasch fra Fagbokforlaget. Den nye norgeshistorien for den som ønsker mer innsikt i våre historiske og kulturelle røtter i vikingtid. Torgrim Titlestad, professor i historie ved Universitetet i Stavanger, har skrevet en helt ny fortelling om Norge i vikingtiden - med spesielt fokus på forutsetningene for tidlig norsk demokratiforståelse i europeisk perspektiv og hvordan en norsk identitet ble skapt i ly av det nye ... skolen Norge.

Men Norge ligger fortsatt under gjennomsnittet i en fersk internasjonal undersøkelse. - Norske skoler er for opptatt av at ting skal være morsomt, sier forsker bak rapporten. Verdensretorikk: Europeisk tradisjon og globalt perspektiv Retorikk er et ord som stammer fra gresk, og som betyr talekunst.

RELATERTE BØKER