Naudsynt happy ending

Naudsynt happy ending - Sigrid Hesjevoll | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Hesjevoll
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Naudsynt happy ending.pdf
ISBN
5014738436034

BESKRIVELSE

Anna har mista heile familien sin. Det er på ingen måte fjelgt og på alle vis uhyrleg. Denne boka handlar for øvrig ikkje i særskilt grad om dette. Ho tek føre seg andre ting. Som bryllaupskringler. Reisefylgjerharar. Hagl. Og ein naudsynt happy ending til slutt.Sigrid Hesjevoll har tidligere utgitt Flamme-singelen Manual for betre dagar. Naudsynt happy ending er hennes debutbok, og er en humoristisk og mørk kortprosasamling som kretser rundt Anna, vår hovedperson.

Ho tek føre seg andre ting. Som bryllaupskringler. Pris: 259,-.

I kjølvannet av å miste familien kjenner hun på følelsen av å famle i mørket; «Anna må ut. Og ein naudsynt happy ending til slutt. Sigrid Hesjevoll har tidligere utgitt Flamme-singelen Manual for betre dagar.

RELATERTE BØKER