Medmennesker

Medmennesker - Unni Wikan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Wikan
DIMENSJON
10,30 MB
FILNAVN
Medmennesker.pdf
ISBN
5649225519905

BESKRIVELSE

Boka går bak stereotypiene og lar deg møte arabere og muslimer i sin fulle kompleksitet som mennesker. Sentralt i skildringen står Umm Ali og hennes miljø. Med åtte barn og uten jobb er hun familiens forsørger. Boka tegner et portrett av denne imponerende kvinnen og gir samtidig et bilde av miljøet i bakgatene. Hverdagsliv og skjebner skildres i rå detalj.

Krisen har synliggjort mangelen på sykepleiere og smittevernutstyr. Men den kommer på toppen av en annen krise som har vart i mange år. Kjøp Medmennesker fra Bokklubber Nestekjærlighet Én eneste handling kan ha stor betydning for et annet menneskes liv.

1 928 liker dette · 10 snakker om dette. Arbeidet til nettverket «Medmennesker» skal bidra til økt forståelse for medmenneskelighet som grunnpillar i... Medmennesker, Nesoddtangen, Akershus, Norway.

RELATERTE BØKER