Livsveven

Livsveven - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Livsveven.pdf
ISBN
8030443270206

BESKRIVELSE

Det kommer fint besøk til Øvre Garmo da en kalesjevogn triller inn på tunet. I vognen sitter en lyshåret og meget vakker kvinne. Anna forstår at det er Abigail, enkefruen som Frederik har snakket så mye om. Uvitende om Abigails mørke hemmelighet, ønsker hun kvinnen velkommen. "- Jeg håper vi kan bo her frem til martenen. Abigail så på henne. - Oda ville absolutt komme hit og hilsen på alle sammen. - Oda er datteren din, ikke sant? Enkefruen nikket. - Hun ble syk. Vi reiste rett til doktoren med henne. - Jeg håper at det ikke er alvorlig. - Doktoren sier at hun snart er like fin igjen. Han sa at vi kunne hente henne om noen dager, så da får du treffe henne."

Ja jeg har forstått det…nå. For flere har hørt det eller lest det.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Liv Steen. Hør baksidetekst Det kommer fint besøk til Øvre ... Kjøp Livsveven fra Bokklubber Det kommer fint besøk til Øvre Garmo da en kalesjevogn triller inn på tunet.

RELATERTE BØKER