Kaviar i tastaturet

Kaviar i tastaturet - Fredrik Skavlan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fredrik Skavlan
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Kaviar i tastaturet.pdf
ISBN
5951508530300

BESKRIVELSE

Å ha barn er å befinne seg i en kronisk tilstand av uro og kjærlighet. Bare spør Fredrik Skavlan, han har seks av dem. I denne perlen av en gavebok har han samlet sine morsomste tegninger om den moderne foreldrerollen - til glede og gjenkjennelse for fedre og mødre i alle aldre.

Tastaturet lys vil derefter tændes. Du kan vælge " Off" for at slå det fra eller justere lysstyrken under "Brightness " overskrift i vinduet. IBM laget det første tastaturet med tasten «caps lock», og introduserte et 101-tasters PC-tastatur i 1984, med tasten plassert der hvor den er vanlig å finne i dag.

Når appen er installert går du til Innstillinger--> Generelt--> Tastatur--> Tastaturer--> Legg til nytt tastatur. Der vil du finne tastaturet du akkurat lastet ned.

RELATERTE BØKER