Intro

Intro - Ingebjørg Dolve, Janne Grønningen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingebjørg Dolve, Janne Grønningen
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Intro.pdf
ISBN
7718576403767

BESKRIVELSE

Intro er et læreverk i samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Det gir nyttig informasjon om det norske samfunnet slik at det blir lettere å finne seg til rette. Læreverket inviterer også til egen refleksjon og diskusjoner.Denne nye, oppdaterte utgaven av Intro består i første omgang av: Intro Bokmål Intro Engelsk Intro Arabisk Nettressurs for lærere: intro.cappelendamm.noLæreverket kan bli utvidet med flere språkversjoner.Hvert kapittel starter med en oversikt over hvilke mål i læreplanen kapittelet dekker. Mye av lærestoffet i boka er basert på diskusjoner i grupper. Diskusjonene er svært viktige. I mange situasjoner finnes det ikke løsninger eller handlinger som er riktige eller gale, men ulike handlinger fører til ulike konsekvenser. Konsekvensen av en handling i kursdeltakernes hjemland og i Norge er ikke nødvendigvis den samme. Diskusjonene som Intro legger opp til, kan bidra til å skape en forståelse for hvordan systemet i Norge fungerer.Intro dekker både målene i læreplanen i 50 timer samfunnskunnskap og tar for seg alle tema i læreplanen i norsk på nivå A1, A2 og B1. Læreverket kan derfor brukes gjennom hele opplæringen i samfunnskunnskap.

All styles are available as Condensed versions, and on top of that, we featured 3 extra inline styles for you to dabble with. Intro AS Adresse: Vikelvfaret 4F Postnr./Sted: 7054 Ranheim Telefon: 72 89 01 80 Faks: 21 39 52 57 E-post: [email protected] . Levert av ... Adobe Spark's YouTube intro creator makes video production easier than ever.

Hver enkelt person er en mester på sitt felt, men det er som et team vi får alle stjernene til å skinne! Intro som arbeidsplass skal være trygg og lønnsom, samtidig som vi skal ha det inspirerende og gøy på jobb. Medarbeidere som trives, presterer også sitt beste. Intro's cultivated playfulness was further emphasized by adding some special ingredients, including carefully adjusted Oblique alternatives that fit next to the existing upright ones.

RELATERTE BØKER