Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten

Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten - Bjarte Arneson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarte Arneson
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten.pdf
ISBN
4497895966824

BESKRIVELSE

Tenk at du som leser dette kunne vært et helt annet sted akkurat nå. Du kunne f.eks. ha vært reguleringstannlege, blitt uføretrygdet etter en jetski-ulykke, eller vært rådmann i Elverum. Om du bare hadde krysset veien den gangen, eller blitt med Monica på det padlekurset. Det er ingen som har visst hvor de har ledet, alle veiene vi ikke tok. Før nå. Dette er historien om de fjorten mest interessante livsløpene til enten Jørn eller Torgeir Bråten, presentert i en interaktiv roman der du som leser bestemmer hvilken retning handlingen tar. Dette er en bok om liv og død, men også om high fives og Stalin og helium og en linerle som heter Skibladner Christian Radich. Med den kritikerroste novelledebuten Dette forandrer alt (2010) markerte Bjarte Arneson (f. 1978) seg som en ny, original forfatterstemme, med stort kreativt overskudd, mye kunnskap og en leken fortellerstil. Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten er hans andre utgivelse.

Du og jeg og Vito All Dette forandrer alt Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten Du og jeg og Vito. Dette forandrer alt Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten Du og jeg og Vito ... Kjøp Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten fra Norske serier Tenk at du som leser dette kunne vært et helt annet sted akkurat nå.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager «Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten» følger 14 av de mulige livsløpene til en svært begavet person som enten heter Jørn eller Torgeir Bråten. Tenk at du som leser dette kunne vært et helt annet sted akkurat nå.

RELATERTE BØKER