Fy skam deg!

Fy skam deg! - Vidar Sandbeck | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Sandbeck
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Fy skam deg!.pdf
ISBN
4165802383721

BESKRIVELSE

I denne selvbiografiske romanen forteller forfatteren om Påsåns første leveår, frem til den dagen han begynner på skolen og familien kan flytte inn i eget hus.

henvender seg til ungdomsarbeidere og andre ansatte i fritidssektoren i Oslo og . Akershus. I denne selvbiografiske romanen forteller forfatteren om Påsåns første leveår, frem til den dagen han begynner på skolen og familien kan flytte inn i eget hus. Skam kan være en mental variant av fysisk smerte, en mekanisme som gir deg beskjed om at noe er galt, at du må gjøre noe for å lindre smerten og at hvis du ignorerer det lenge nok kan det få ... Skal du ut og fly? Skam deg! Klimaskamma er den nye skamma.

SKAM. Det er lite hjelp i å skamme seg, mener Håvard Finnseth.

RELATERTE BØKER