Fuglespråk

Fuglespråk - Knut Ødegård | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ødegård
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Fuglespråk.pdf
ISBN
3757119271192

BESKRIVELSE

Forretningsmannen Claus Hoel Kringsjås historie begynner i Molde etter andre verdenskrig. Faren var frontkjemper og dette preger oppveksten til den unge Claus. Samtidig som familiens hus oppi lia forfaller, blomstrer onkelens forretning. Den unge Claus viser tidlig et talent for forretning og snart dukker den store verden opp i småbyen. Både i form av en predikant fra Fiji-øyene og en fiolinist fra Polen.Samtidig opplever byen flere mystisk dødsfall - alle knyttet til fuglene som flyr over byen.

Boka har et slikt driv at jeg klarer ikke lese fort nok, og jeg skriker av latter stadig vekk, selv om innholdet er ganske mørkt. En litterær berg og dalbane.

159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-Forretningsmannen Claus Hoel Kringsjås historie begynner i Molde etter andre verdenskrig.

RELATERTE BØKER