En forutsigbar historie

En forutsigbar historie - Truls Hagbarth Grimstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Truls Hagbarth Grimstad
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
En forutsigbar historie.pdf
ISBN
8251666118533

BESKRIVELSE

Om øyeblikkets transcendentale smutthull og lovmessighetens bøyningspotensial!Roy Bast gjeninntrer som politietterforsker etter en personlig knekk, men han har ingen ambisjoner og ingen forestillinger om annet enn sin egen triste og langsommelige vei mot døden. Saken han får i henda, Ada Dahls forsvinning, er dessuten håpløs. Roy avventer det hele, håper forsvinningssaken selv forsvinner, pusler med sitt, grubler på tid og rom, og på frihet som en bevissthetstilstand, en fraværende sådan.Gjennom det diagrammatiske - det er Per Hågå overbevist om - gir verdens absolutte lovmessighet seg til kjenne, alt som var, er og vil bli kan tydes. Men det finnes unntak, innbakte feil, retningsgivende løgner, og om han bare holder fokus, og øyner øyeblikkets transcendentale smutthull vil lovmessighetens bøyningspotensial også kunne gripes.«Det er sider ved « En forutsigbar historie» som tenderer mot det rene vås. Truls Hagbarth Grimstad skriver likevel så skarpt og sikkert og humoristisk at jeg gjør som med Thure Erik Lund: Velger å tro at forfatteren selv vet hva han driver med, og at det er jeg som kommer til kort. Grimstads blanding av sleivete muntlighet, komikk og alvor er dessuten så underholdende og overbevisende at bare formen i seg selv er leseverdig.» Cathrine Krøger, Dagbladet«Debutanten Truls Hagbart Grimstad har skrevet en roman som virkelig smaker av fugl, kanskje til og med storfugl. (...) Det er sjeldent at en debutant våger å tøye strikken så langt som det Grimstad gjør her: dristig konstruksjon, språklig ekvilibrisme til tider henimot det ugjennomtrengelige, men samtidig med en absurd, tilnærmet parodisk kriminalhistorie som rammeverk» Finn Stenstad, Tønsberg Blad«Enten forfatteren driver gjøn med oss eller i ramme alvor har utmeislet fortellingen med utgangspunkt i fraktal-holografiske modeller, er dette på alle måter en besnærende debutroman, gjennomført i språk, struktur og handling.» Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad

210,-Veil. pris: 239,-Spar: 29,-Om øyeblikkets transcendentale smutthull og lovmessighetens bøyningspotensial! Roy Bast gjeninntrer som politietterforsker etter en personlig knekk, men han har ingen ambisjoner og ingen forestillinger om annet enn sin egen triste og langsommelige vei mot døden. En forutsigbar historie - roman (BOK) Truls Hagbarth Grimstad.

Du kan for eksempel bruke ordet stabil i stedet for forutsigbar som er det som gjør dem synonymer til hverandre Husk imidlertid at betydningen av ord ofte avhenger av konteksten. Birkebeinerne er en norsk historisk dramafilm fra 2016.Filmen er regissert av Nils Gaup og skrevet av Ravn Lanesskog.Hovedrollene spilles av Jakob Oftebro, Kristofer Hivju, Pål Sverre Valheim Hagen, Thorbjørn Harr, Benjamin Helstad, Stig Henrik Hoff og Nikolaj Lie Kaas.Filmen er basert på den virkelige historien om birkebeinernes anstrengelser for å redde kongssønnen Håkon Håkonsson i ... Formålet med bygningsvern er å ta vare på kilder til vår historie. Bygningsvern i Norge ble formelt en offentlig sak da den første Riksantikvaren ble ansatt i 1913.

RELATERTE BØKER