Den spanske sensasjonen Podemos

Den spanske sensasjonen Podemos - Lotta Elstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lotta Elstad
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Den spanske sensasjonen Podemos.pdf
ISBN
1429408996369

BESKRIVELSE

Bare hundre dager gammelt fikk det radikale spanske partiet Podemos fem plasser i Europaparlamentet i mai 2014. Siden har det bare vokst. I løpet av sitt første leveår fikk det over 300.000 medlemmer, ble størst på landets meningsmålinger - og skremte vettet av den politiske eliten. Hvem er Podemos? Hva skyldes suksessen? Og vil partiet innfri sin lovnad: å være et instrument for en borgerdrevet politikk? Denne boken handler om Podemos' bakgrunn, vekst og strategi. Om en gjeng politiske nerder som kapret massemediene og slo alle seerrekorder. Om en hestehale som ble gjenstand for nasjonal debatt. Og om en tapt generasjon som fikk framtidstroen tilbake. «Den økonomiske krisen er gammel og den samme overalt, men den spanske venstresiden gjør noe nytt og eget. Det gjør også Lotta Elstad. Dette er en bok som ingen kan overse» - Åsa Linderborg, kulturredaktør i Aftonbladet Lotta Elstad (f. 1982) er forfatter, redaktør og journalist. Hun har tidligere gitt ut bøkene En såkalt drittjobb, Ettromsleiligheten og Et eget rom.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788283420050 Kjøp 'Den spanske sensasjonen Podemos, og hvordan gjøre venstrepopulisme i krisens tid' av Lotta Elstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Heftet | 9788292866955 "Den spanske sensasjonen Podemos - og hvordan gjøre venstrepopulisme i krisens tid" ble sluppet nylig på Manifest Forlag.

Greske Syriza og spanske Podemos fanger opp middelklassens frykt og frustrasjon, men møter en politisk kaste, i Athen, Madrid, Brussel og Berlin som ikke har noen planer om å la venstresiden overta makten. Den spanske sensasjonen Podemos (Sakprosa, Manifest, 2015) Et eget rom (Roman, Flamme, 2014) Fellesskap fungerer (Sakprosa, Manifest, 2013) Ettromsleiligheten (Roman, Flamme, 2012) En såkalt drittjobb (Sakprosa, Manifest, 2008) Foto: Oda Berby. Kontakt forfatteren.

RELATERTE BØKER