De kongelige kaninene fra London

De kongelige kaninene fra London - Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore, Simon Sebag Montefiore
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
De kongelige kaninene fra London.pdf
ISBN
5110525393262

BESKRIVELSE

Barnebok-serie fra det bestselgende forfatterparet Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore! Livet er et eventyr. Alt i verden er mulig - iallfall med vilje, hell, en søt gulrot, en våt nese og en liten dose heltemot! Kaninen Shylo er den minste i familien, og søsknene gjør derfor alltid narr av ham. Men da Shylo snubler over en gjeng skumle rotter og overhører en ond plan mot selveste dronningen av England, blir det opp til ham å stoppe dem! Vesle Shylo bestemmer seg for å reise til London og varsle De Kongelige Kaninene om planene. Kan lille Shylo vise seg å være den største helten av dem alle?

Lille Shylo er stolt av å kunne kalle seg en av De Kongelige Kaninene, den hemmelige sikkerhetstjenesten som holder til i Buckingham Palace. De kongelige kaninene fra London [1] av Santa Montefiore & Simon Sebag Montefiore Bastion, 2017 Kaninen Shylo er den minste i familien og får hele tiden høre hvor håpløs han er at søsknene. Men Shylo er tøffere enn han tror.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. De Kongelige Kaninene fra London 2 Verdens mestselgende forfatterpar har skrevet en herlig oppfølger til den populære barneboken De Kongelige Kaninene fra London.

RELATERTE BØKER