Brevet til kongen

Brevet til kongen - Tonke Dragt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tonke Dragt
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Brevet til kongen.pdf
ISBN
3522483441411

BESKRIVELSE

Tiuri skal slås til ridder. Han får ikke forlate kapellet den siste natten før seremonien, men en mystisk mann gir ham en oppgave: Han skal levere et brev. Dette blir begynnelsen på en lang og farefull reise. Jaget og etterlyst må han trosse all frykt og usikkerhet. På ferden møter han mange skikkelser; drapsmenn og riddere, konger og fattigfolk, vismenn og narrer. Hvem er venn, og hvem er fiende? Brevet til kongen er en episk, storslått, vakker og spennende historie om en ung gutt som brått kastes ut i verden. Det er en roman om vennskap, plikt, sluhet, råskap, politikk, maktkamper, ridderlighet og mot. Boken har klassikerstatus i mange land, er oversatt til tolv språk og finnes endelig på norsk!

marts - kun på Netflix. Category Brevet til kongen er kåret til beste nederlandske barneroman de siste 50 år, og er en internasjonal bestselger som er solgt i mer enn 1 million eksemplarer.

Medvirkende: Amir Wilson,Ruby Ashbourne Serkis,Thaddea Graham. Directed by Hisham Zaman. With Ali Bag Salimi, Zheer Durhan, Nazmi Kirik, Hassan Dimirci.

RELATERTE BØKER