Birkebeinernes prins; Håkon Håkonsson og kampen om tronen

Birkebeinernes prins; Håkon Håkonsson og kampen om tronen - Cecilie Winger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Winger
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Birkebeinernes prins; Håkon Håkonsson og kampen om tronen.pdf
ISBN
9492895242855

BESKRIVELSE

Året er 1217, og i Norge er det blodig strid mellom to opprørsbander som kaller seg birkebeinere og baglere. Landet har vært herjet av borgerkrig i nesten hundre år. Nå er kongen død og det skal velges en ny. Blir det 13 år gamle Håkon Håkonsson eller blir det Skule jarl som vinner kongetittelen? Birkebeinernes prins forteller om en dramatisk tid i norsk historie med borgerkrig og intriger. Men denne boka handler ikke bare om sverdkamper - også dagligliv og lek hører med. Hvordan var det å leve i Norge på denne tiden? Vi følger Håkon frem til han er 15 år og forlover seg med Skules datter, Margrete.Alder: 9-12 år

april kl. 13: Barnearrangement: Birkebeinernes prins - Håkon Håkonsson Sted: Trondheim folkebibliotek Gratis inngang Forfatteren Cecilie Winger har skrevet boka Birkebeinernes prins - Håkon Håkonsson og kampen om tronen.

Nå er kongen død og det skal velges en ny. Blir det 13 år gamle Håkon Håkonsson eller blir det Skule jarl som vinner kongetittelen? Birkebeinernes prins forteller om en dramatisk tid i norsk historie med borgerkrig og ... Håkon IV Håkonsson (norrønt: Hákon Hákonarsun) var konge av Norge i perioden 1217-1263..

RELATERTE BØKER