Albert Åberg leker med ord

Albert Åberg leker med ord - Marianne Lindfors, Pia Hinnerud | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Lindfors, Pia Hinnerud
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Albert Åberg leker med ord.pdf
ISBN
8010691329053

BESKRIVELSE

Passer for barn som har begynt å interessere seg for bokstavene. Lek og lær nye ord med Albert Åberg. Her får vi være med når Albert baker pepperkakebokstaver, lager rim, skriver lister og klipper ut bokstaver fra pappas aviser.Mange barn kjenner Albert Åberg. Den lille gutten med det store hodet og ikke så mye hår. Albert bor sammen med faren sin i en høyblokk på et sted som kan være hvor som helst i verden.Bøkene om Albert Åberg er blant de mest kjente og leste bøkene for små barn i Norge.

Alle foreldre vil at barna deres skal bli kloke og flinke. Vi har for eksempel boka Albert Åberg leker med ord.

Barn elsker å lære nye ting gjennom lek. Denne appen - Lek ABC, Albert Åberg - stimulerer barns språklæringsferdigheter ved å knytte bokstavenes funksjon og formål sammen på en eksperimental og leken måte.

RELATERTE BØKER