Øv og les 3

Øv og les 3 - Aud Selnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Selnes
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Øv og les 3.pdf
ISBN
6787358337088

BESKRIVELSE

Øv og les er et opplegg som består av fire hefter til bruk i arbeidet med å bygge opp leseferdighet. Leseferdigheten trenes ved hjelp av stavelseslesning og at det legges vekt på meningen bak ord og tekst. I Øv og les 3 er det leseøvelser med konsonantforbindelser og vokal både i isolerte staveøvinger og i ord og setninger. Det er viktig at elevene forklarer meningen i det de leser.

I Øv og les 3 er det leseøvelser med konsonantforbindelser og vokal både i isolerte staveøvinger og i ord og setninger. Øv og les er et opplegg som består av fire hefter til bruk i arbeidet med å bygge opp leseferdighet. Leseferdigheten trenes ved hjelp av stavelseslesning og at det legges vekt på meningen bak ord og tekst.

Du kan delta i en samtale på en enkel måte hvis samtalepartneren snakker langsomt og tydelig og hjelper deg. A2.

RELATERTE BØKER