Salto 6

Salto 6 - Ane Bjøndal, Marit Aars Eide, Lisbeth Elvebakk | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ane Bjøndal, Marit Aars Eide, Lisbeth Elvebakk
DIMENSJON
6,80 MB
FILNAVN
Salto 6.pdf
ISBN
7763109701097

BESKRIVELSE

Salto Lærerens bok er en praktisk og oversiktlig ressurs som gir trygghet og variasjon i undervisningen. Boka følger elevboka side for side. Lærerens bok inneholder: Konkret veiledning til undervisningen Tydelige mål til hver enkelt side Forslag til vurderingsaktiviteter Differensierte skriveoppgaver Forslag til aktiviteter

Læreren gis mange muligheter for differensiering gjennom oppgaver på ulike nivå. Grunnleggende ferdigheter er naturlig integrert i læreverket. Kjøp Salto 6 fra Bokklubber Til Salto Elevbok er det laget arbeidsbøker som følger kapitlene i elevboka.

Det tilrettelegges for et systematisk arbeid med tekst og oppgaver før, under og etter skriving og lesing. Læreren gis mange muligheter for differensiering gjennom oppgaver på ulike nivå.

RELATERTE BØKER